Bambus • Verdens 8. vidunder ?

En af de største fordele ved tøj lavet af bambusfibre er de antibakterielle egenskaber, som betyder at tøjet er særligt velegnet til sensitiv hud og allergikere. Herudover er bambus kendetegnet ved at være silkeblødt og behageligt som cashmere. Bambus regulerer desuden kroppens temperatur, så den føles køligere når det er varmt og omvendt.

Af andre egenskaber kan nævnes bambusfibrenes fantastiske evne til at transportere fugt væk fra kroppen og det er sammen med den antibakterielle virkning, med til at reducere lugtgener såsom armsved, sure tæer mv. Når fugten er transporteret væk fra huden, fordamper den hurtigt og giver en sund og frisk fornemmelse på huden.

Lady Avenue bambusprodukter kan vaskes ved 30 grader – og alligevel blive helt rene. Dette er muligt på grund af bambussens naturlige antibakterielle egenskaber.
Vask ved lave temperaturer er godt for både miljøet og din økonomi.

Bambus er i familie med græs og er en af jordens mest bæredygtige ressourcer, den kræver næsten ingen vanding og kan dyrkes helt uden brug af pesticider. Bambus anses for at være den hurtigst voksende plante i verden og nogle sorter gror med op til 30 cm i døgnet og kan af samme årsag høstes flere gange om året uden at skulle genplantes.